Navigation

Ere-lid Jan Knegt overleden

Onlangs ontvingen wij het droevige bericht dat ons Ere-lid Jan Knegt op 65 jarige leeftijd is overleden.

Jan was al bijna zijn hele leven lid van onze club. Al snel bleek dat Jan geen “gewoon” lid van onze club was. Hij wilde zich graag inzetten voor de club, dat deed hij dan ook vol overgave. Hij vervulde heel veel functies en rollen binnen onze vereniging, van leider tot wedstrijdsecretaris, inkoop kantine, regelen van vrijwilligers en tot slot als algemeen secretaris.

Wij konden altijd op Jan rekenen, door weer en wind kwam hij naar de club. Of het nu midden in de nacht was na het afgaan van het inbraakalarm, of door de week voor de programmaboekjes. Ook op de zondag was hij de hele dag in touw voor ons.

Binnen het bestuur speelde Jan jarenlang een centrale rol als secretaris, hij was zeer gerespecteerd bij iedereen. Een kleine twee jaar terug wilde Jan een stapje terug doen, hij trad terug uit het bestuur. Op de achtergrond was hij nog heel druk bezig voor de club. Hij bleef voor ons klaar staan. Tijdens zijn afscheid van het bestuur werd Jan verrast met het Ere lidmaatschap, hij was zichtbaar geëmotioneerd hierdoor, het was een verdiende waardering!

Enkele maanden geleden bereikte ons het bericht dat Jan ernstig ziek was, zijn vooruitzichten waren niet goed. Tijdens zijn ziekte bleef zijn hart vol van CEC en zolang hij dat nog kon, bleef hij met ons in contact.

We zijn zwaar aangeslagen door zijn overlijden, zijn vrouw, kinderen en familie wensen wij heel veel sterkte toe. Jan zal nooit vergeten worden.

 

Namens vv CEC,

 

Dik Bos, voorzitter