Navigation

laatste thuiswedstrijd met een 7-klapper

Zondag 19 mei werd de laatste thuiswedstrijd van CEC gespeeld in de reguliere competitie van het seizoen 2018-2019. De wedstrijd tegen Ruinen was bijzonder omdat deze in een 7-0 overwinning eindigde voor CEC. De wedstrijd was óók bijzonder omdat het de laatste thuiswedstrijd was onder het trainerschap van Erwin van Oosten.
Na de wedstrijd overhandigde de voorzitter van CEC, René Wijnands, een speciaal gedrukt tenue en een bos fleurige bloemen aan Erwin van Oosten. Hij bedankte Erwin voor zijn inzet als trainer van de hoofdmacht van CEC. “Met Erwin aan het roer hebben we een goed seizoen gedraaid vorig jaar, dit seizoen liep het aanvankelijk wat minder, maar gelukkig lijkt het nu bij te trekken. Naast het eerste elftal heeft Erwin zich ook verdienstelijk gemaakt voor de jeugdafdeling van onze club. We zijn Erwin dankbaar voor zijn inspanningen en we wensen hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging in Hardenberg bij voetbalclub HHC.”
Na de formele plichtplegingen bleef het nog lang gezellig in het clubhuis van CEC aan de oevers van het riviertje De Runde in Emmer Compascuum.