Navigation

C.E.C Sponsoren

Bosma Campers, al jaren een begrip in camperland.

Wij zijn ruim 20 jaar actief in de camperbranche, de afgelopen 7 jaar zijn wij de onbetwiste marktleider in onze branche. Dit hebben wij bereikt door goed te luisteren naar u en uw camperwensen en altijd de gunstigste prijzen en meest coulante garantievoorwaarden te hanteren. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt liggen onze prijzen gemiddeld 10 tot 20% lager dan onze collega’s. U profiteert hiervan!

Camper showroom

In onze sfeervolle showroom in Emmer- Compascuum in het prachtige en rustieke Drenthe kunt u ons assortiment van campers, in meerdere prijsklassen, uitgebreid bekijken. U krijgt alvast een voorproefje van het stukje vrijheid wat u ervaart wanneer u straks onbezorgd, met een goed gecheckte camper, op pad gaat. Wij zijn ons ervan bewust dat met de aankoop van een camper vaak een langgekoesterde droom in vervulling gaat, een camper koop je niet iedere dag, een belangrijke beslissing dus!

Camper service & garantie

Al onze campers worden afgeleverd met een gratis camper-check en nieuwe APK, zodat u onbezorgd kunt reizen en verblijven. Uiteraard krijgt u bij aflevering een uitgebreide uitleg over het gebruik van uw camper! Bij ons betaalt u geen afleveringskosten en wij hanteren de meest coulante garantievoorwaarden van Nederland. Ook hebben wij verschillende servicegarages in het land waar u terecht kunt met uw camper tijdens uw garantieperiode. Onze positie als marktleider, 1 op de 10 gebruikte campers worden door Bosma Campers geleverd, is ontstaan door onze lage prijzen en goede naam.

Bosma Campers is een erkend Bovag bedrijf, een waardering voor ons vakmanschap.

Contactgegevens

Op de kaart